Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Nincs előtag. A dell csak legacy BIOS, a minipc is, uefi-t csak virtuális gépről tudok tesztelni ovmf-el, de ott sincs előtag. Ha nem szabványos brand gép alatt a minipc-t érted, ott speciel coreboot van, így én azt is a szabványosak közé sorolnám. A dell meg ugye szabványos. Az EFI könyvtár jelen van a pendrive-on. Ezért is nem értem a dolgot
. Elvileg minden adott, hogy megjelenjen a boot menüben. Azt elvetném, hogy valami tiltva van a bios-ban, mert egyébként minden más pendrive-ot észlel (legalábbis amik itthon vannak nekem) és tudok is boot-olni róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Elvileg minden adott, hogy megjelenjen a boot menüben. Azt elvetném, hogy valami tiltva van a bios-ban, mert egyébként minden más pendrive-ot észlel (legalábbis amik itthon vannak nekem) és tudok is boot-olni róluk.