- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi_01
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Megpróbálom a VGA cserét!
-
DeckardCain
senior tag
javaslom a megfelelő topicot:Azzonali kérdések órája
Nekem is hasonló problémám van, ott segíteni fognak. -
Matyi_01
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni, mert tanácstalan vagyok.
A probléma a következő: A gép bekapcsolásakor a legváltozatosabb problémák jelentkeznek. Rendszerint a monitor nem ad képet csak villog rajta a kis led (nem írja ki hogy nem kap jelet, csak sötét és villog), ugyanakkor a gépen hallom, hogy a windows bebootol. Na ekkor szoktam újraindítani, egyszer, kétszer, háromszor.... egy idő után bejön a kis képernyő amin a biosba való belépést lehet kiválasztani, majd ismét villogás, egy idő után pedig beindul a gép.A gond az hogy teljesen rendszertelenül és összevissza produkálja a tüneteket, és nem tudok rájönni mi okozhatja. Amit eddig próbáltam: tápcsere, memória átpakolás egyik slot-ból a másikba, CMOS ürítés óraelem eltávolítással.
A furcsa az hogyha egyszer beindul a gép akkor már tökéletesen megy, semmi gond nincsen vele. Ha menet közben kikapcsolom a monitort hosszabb időre akkor azonban ugyanez a jelenség üti fel a fejét. Szerintem a videóvezérléssel lehet valami. Mit gondoltok?
A konfig: Asus p5ql pro deszka, E5200 cpu, Ati 4830-as VGA (club 3d), 2 giga ddr2-es ram. Mindez egy vista home basic-kel megbolondítva.
Ha valaki tapasztalt ilyet, vagy otthon van a témában kérem segítsen!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- DELL PowerEdge T610 szervergép eladó
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest