Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
válasz
freelanced
üzenetére
Szia!
Ebben az árkategóriában teljesen megfelel egy kezdő bonsaiosnak. Az átültetést a föld kinézete alapján tudod megállapítani, illetve arról, hogy a tálka alján már jön ki a gyökér. Én amiket tavaly vettem azokat mindenképpen átültetem idén tavasszal, és a metszést is megejtem.
Ha személyesen veszel bonsai boltban ott megtudják mondani, hogy mikor volt átültetve, és esetleg a metszést is elmagyarázzák. De a legfontosabb, hogy pre-bonsait ne vegyél! -
zalman90
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
3-6 ezer ?
bár attól függ mekkora ?kb 1 hónapja az itteni OBIba le voltak árazva a 12 centis cserepesek asszem 3 vagy 2.300 ról , akkor vettem 3 darabot , 1000ft volt darabja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Narwal Flow önürítős felmosós dokkolós robotporszívó
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár attól függ mekkora ?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)