Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég vettem Radeon 7750 kártyát. Per pillanat úgy néz ki, messze nem kiforrott szériáról (7xxx) van szó, mert nagyobbrészt hibásan számol nálam. Collatz Conjecture alatt más 7xxx (Pitcairn, Tahiti) kártyák is sok hibás feladatot adnak. Azért feltünő ez, mert az előző Geforce 9800 GT kártyával sosem volt hiba, bármit is számoltattam vele.
Viszont a számítási teljesítmény növekedés nagyobb mint amire számítottam. A specifikációk alapján 2,5x gyorsulást vártam ( 300 vs. 800 Gflops) , de a gyakorlatban 5x gyorsabb Collatz Conjecture alatt. Ami a 9800 GT alatt 4-5 óra volt, az HD 7750-el megvan 50 perc alatt.
Próbálkozok, már másodjára telepítek újra rendszert, most mini collatz-al tesztelek amit 6 perc alatt kiszámol. Most úgy tünik jó lesz, mert már van 2 feladat ami jó lett kapásból.
Ha valakinek van kedve és el tud igazodni a részletekben, annak belinkelem a Collatz alatti fiókomat : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Mini PC
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- VoIP telefonálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest