- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég újratelepítettem a gépemet. A legfrissebb nvidia driver (285.62 whql) nem működött megfelelően, ezért visszaraktam a legutóbb még problémamentesen működő drivert (266.58 whql). A hibajelenség többrétű volt, mert egyrészt az órajelek is máshogy működtek az eddig megszokotthoz képest. Ha GPU szundira kapcsoltam (pl. játék miatt), csak akadással (fekete képernyő egy pillanatra) és GPU kernel mode (Win7x64) újraindulással állította le a munkafolyamatot és lehetett váltani tevékenységet. Ha közben videólejátszás ment az fagyással megszakadt. Másrészt 2D-ben megszokott órajelekkel számolta a munkafolyamatot, az eddig megszokott 3D-hez képest. Ez az alacsonyabb hőmérsékletben is megmutatkozott. Mondjuk a játék is 2D-s órajelekkel futott 3D-ben úgyhogy innen már nem volt kedvem tovább ötletelni, hogy mi is történik és csak 1x néztem.
Fordított helyzetben nem volt gond, ha játékból kiléptem és megszüntettem a GPU szundi pipát, akkor ment minden rendben.
Lehet kártyafüggő a dolog (Palit 9800 GT Green 1 Giga), ezért nem gondolom, hogy másnál is fellépnének ezek a jelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged