Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Sorra buknak el azóta is a csomagok, így nem sok értelme van futtatni, ugyanakkor a Science United-nek beragad az a dolog, hogy én CosmologyHome-ot akarok futtatni.
Miért nem ad más projektből számolnivalót, ha látszik, hogy ennyire nem megy a dolog?A csomagok nevei furák: camb_boinc2docker
A faq-ban ezt találtam, de nekem nem mond semmit.
What is boinc2docker?
This is the name for the software which allows us to run Docker containers with BOINC. It can be used to run any code, camb_boinc2docker being one of them. You can follow development of boinc2docker or use it with your own project here: https://github.com/marius311/boinc2docker.Most már nem elég a virtual box, még a Docker-t is telepítenem kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest