Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorra buknak el azóta is a csomagok, így nem sok értelme van futtatni, ugyanakkor a Science United-nek beragad az a dolog, hogy én CosmologyHome-ot akarok futtatni.
Miért nem ad más projektből számolnivalót, ha látszik, hogy ennyire nem megy a dolog?A csomagok nevei furák: camb_boinc2docker
A faq-ban ezt találtam, de nekem nem mond semmit.
What is boinc2docker?
This is the name for the software which allows us to run Docker containers with BOINC. It can be used to run any code, camb_boinc2docker being one of them. You can follow development of boinc2docker or use it with your own project here: https://github.com/marius311/boinc2docker.Most már nem elég a virtual box, még a Docker-t is telepítenem kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged