Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Valószínűleg reszelgetik a projektet, ez előfordul. A BM-hálózati beállításai rendben vannak, a projekt fülön tudod kézzel is frissíteni, ha nem megy, akkor várakozás. Az a lényeg, hogy legyen mit számolni. Látom végül a WCG-nél kötöttél ki, szerintem jó választás, sok alprojekt van, amiket a weboldalon tudsz priorizálni. Ha csak erre használod a gépet, akkor mehet a processzor 100%-on, ha másra is, akkor 85%, és mindig fut. Így jut másra is erő. Én teljesen leálltam a CPU számítással, mert régiek a vasaim(4th gen Intel), most Milkyway@Home van néha, VGA-val, azzal lehet haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Napelem
- MILC felhasználók szakmai topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest