Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Q.R.
csendes tag
Hello zolek!
volt szerrencsém kipróbálni a BITCOIN-t a múlt hónapban... (MSI 7970 Ghz Edition 99% on nyúzattam egy álló napig
) Ezen a szinten, mármint a 'mi' végfelhasználói szintünkön nem rentábilis., azt kell mondjam, mára ez lett a "bolondok aranya" felejtős az egész..
Hacsak speciálisan erre a célra kifejlesztett célhardvert be nem szerez a lúzer izé júúzer
A fent nevezett kollega javaslatát követve...utad máriskivankövezvetehát kövesd a cikkben leírtakat: regisztráció; tárca létrehozása; blabla...
Ja és majd elfelejtettem a zsét:
- Emlékeim szerint úgy sacc/kábé 125000 pénzért lehet hosszas megrendelési procedura után hozzájutni a hőn áhított "BITörlő bányagéphez." Persze nem ám zöldhasú Benjamin Franklinért, hanem ropogós euroért.
Egyébként pont ma olvastam Zsindexen ,hogy az FBI valakit 'legombolt' 27000 Bitcoinnal. Na bumm mondom, s'ko miva?! Eszembe jutott az említett Prohardveres cikkben írt átváltási arány: 1:136 dollárban értendő..[
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest