- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megéri az árát? - Reolink Altas PT Ultra
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Tegnap este már teszteltem kicsit a gépet - este 8 után elmentem vásárolni - meglepő volt ahogyan túrta az orrát a drága a jeges szakaszokon - észnél kell lenni vele
Reggel az általad már vázolt jégkapargatós figura játszott - kicsit könnyítettem a helyzetemen jégoldóval, úgyhogy az sem volt túl nagy kihívás...
Az egyik kolléga kérdezgette hogyan boldogultam a hátsókerék hajtással - a végén kiderült, hogy ő sem járt jobban az elsőkerekes renault-jával, csúszkált cseppet a gépe
Kövérgázt mellőzve el lehet boldogulni a géppel jeges szakaszokon is, rosszabbra számítottam
Viszont Holle anyó bekaphatja - beújíthatna már valami szöszmentes dunyhát a mostani helyett - nem túl nagy élmény letakarítani az autót a hisztis párnarázása után...
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Commodore 64
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest