- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Hú srácok, ma majdnem lebontottam az autót. Most értem haza Pécsről. Már Szekszárd után jártam, elég fáradt voltam, haverral mentem. Szépen nyugisan mentem, 90 -el tempomattal, beszélgettünk. Refit nem kapcsoltam be, távol jött egy másik autó.
Nah, jött a meglepetés. Csak azt láttam valami nagy sötét valami van az úton, jó magas. Mire felfogtam, már ott volt közvetlen előttem. Haver sikított, vigyázz, én már rántottam is a kormányt balra reflexből. Ez kb. 1s idő alatt végbe ment. Csikorgott is a gumi, hátulját kidobta kicsit, de szépen fogta az elektronika az autót. Ha nincs bekapcsolva a DSC, akkor tuti út mellett találom magam, mert tényleg gyorsban kellett irányt váltani. Mintha magától fékezett volna az autó... Egy buzi őz volt a sávunk közepén, és még csak nem is felénk nézett, szeme nem csillant. Áldom az eget, hogy két kézzel fogtam a kormányt, és hogy semmi nem jött szembe.
Jah, utána megálltam, kiszálltam, és megpusziltam az motorháztetőt. Haver az meg megfagyott, utána egy szót se szólt, csak azt ismételgette az utat nézzem.
Am én is megijedtem, ha azt elkapom, akkor asszem lőttek az autónak.Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest