Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    Hát elég gáz ha az e46 ára ennyire lement, mikor az e36 ok ára kissé nőtt az elmúlt hónapban.franc se érti.
    Hát az e46 elég csücskös sarkos dolog lenne enm igazán fér bele.még. :O
    Én most cseréltettem benyaszürőt nem akarom tönkrevágni, de amugy igy is mindne átalakítás nélkül mondjuk egy 1/3nyit bele lehetne nyomn etanolból?? :U
    Én sokat városba hazsnálóm, de 50k sosme térülne meg ilyne alacsony futássalamit én használóm.

    De amugy leírom elmúlt 2 napban gondolkoztam felállítottam 4 teoriát-Kérem csak az reagáljon rá aki normálisan elfoguláció és fikázás mentesen tudja ezt megtenni és nem kötekedni akar!!...

    1., mostanin motorgenerál.--52k.ból itt van németből a javítószett, 20k.ért berakják, +2 első gátló is jönne németből a motorjavítószettel együtt 22k.ért +a gömbfejek szilentek cserélve lennének ami rossz(nem mind rossz erre emlékszem mondták bmw szervízben)..ez így 150k lenne.tudom nem ér ennyit a kocsi, de ha maradna akkor legalább ezt ismerem tudom mi lehet esetleges későbbi hibája, nem tudok olyasmiről ami nagyon gázos lenne.de tény teljesítményem nem növekedne, a fogyi se menne 10 alá.de akkor legalább egy 2-3 évig még tartani kéne hogy megérje ez a beruházás.enyémet most 300é lehetne elnyomni.multkor láttam 2 csutka ugyanilyet mint enyém 580 és 630é hirdetve hamar lekerült a hirdetés szóval elvitték elméletben ezek szerint ha jól állapotban volna akkor 600k.ért elmenne.ergo ha még a 150k.t rányomom is megérné mert ha utána eladom nyernék vele.teszem azt.még ha 16"os felniszettet vagy egy sportkifugot ráraknék.tény az is igaz másnak mér csináljam meg jóra de ugy legalább jobban kiszállnék a sztoriból és ez a legolcsóbb megoldások egyike.

    2., motorcsere..m43b18.ra amint lenne.légtömegmérőn kivül minden kompatibilis.csak nagy talány ok ismi által lenne de ki tudja milyen előéletű motor kapnék.azért biztos az m43at is szét lehet turni.ki tudja arra is költeni kéne akkor már nem érné meg.de ha mondjuk egy valós karbantartott 150k.s futott mocit beraknának akkor eléggé jol járnék.tartosabb konstrukcio.120k.ból benne lenne a motor.teljesítmény kicsit nőne fogyi is csökkenne.csak ugye a motor előélete..na meg persze műszaki motorkodoztatás...mondjuk ez már akkor nem gond megoldható.

    3., kocsi eladás 300ért+ hitelfelvétel kb 600k 6 évre havi 12k.s kezdővel ami kitudja ennyire duzzadna fel.6 év elkötelezettség a következő auto mellett.ami egy fiatalabb e36 318i lenne(m43) vagy m42 vagy m44 netán m50/52re.láttam 800-900é már lehet jot kapni.teljesítmény nőne, másik "új" auto feeling.fogyi valszeg ugyanannyi de cserébe menne.csak kérdés..elég nagy mibe nyulok bele..vajon azzal milyen költségek lennének....tény mostmár tudom mit nézzek meg szerelőt is vinnék de akkor is hibát el lehet rejteni és bele lehet nyulni xarba.tény hogy jobba is mint a mostani....de ugye azon kezdő javítások lennének..szóval...nem tom meg e ér 6 év elkötelezettséget egy alig párévvel fiatalabb emellett erősebb és valszeg jobban de legrosszabb esetben ugyanígy fogyasztó auto.tény keveset megyek.

    4., autocsere e46 320i.re.ez csak félmegoldás.mert a jelenlegi keresetem nem teszi igazándiból lehetővé hogy 1.5 millát felvegyek mondjuk 10 évre havi kezdő 22k.val mi mondjuk ki tudja mennyire duzzadna.10 év elkötelezettség mert ugye mint elöző esetben is hitellel auto eladni az 1 halál semmit nem adnak érte.tény ujabb erősebb és jobban fogyasztó autom lenne, de ki tudja az ujabb kevesebb alacsonyabb költséget is hozna vajon magával?? :U ..értem szervíz biztositás. meg ugye 11-12 éves e46 10 év mulva 22 éves addig elvinni egy autót.hát ott már biztos lennének kedves javítási költségek is annyit talán nem is ér meg a dolog egy e36tal szemben.vagy tán az e46 annyival jobb simán megéri ezt a kort alacsony futással.

    Ki mit gondol erről?melyik mellett döntene a helyemben?
    keveset megyek kocsival nagyrészt szezonszerűen nyáron, kistávokra, főleg városban, hétvégente.keresetem nem sokkal több mint 100 egyenlőre otthon lakók de ez elkövetkezendő 5 évben(ami ugye a hitel esetében 6-10 év szóval benne van) biztos változna.tény addig lehet jobb melom is lesz.de ez csak feltételezés.nem gond a 10es fogyi de akkor menjen is a kocsi.
    remélem mindne infot elmondtam
    nos???

    tényleg agresszió mentesen!!!!

    Van egy 5. félmegoldás...más márka nem füllik hozzá a fogam de anyagilag hosszútávon tudom ezt kéne, de én már szerelmes vagyok a bmw.be. ha nem bmw akkor opel astra, octavia, leon, netán focus.

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák