- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Anteris
csendes tag
üdv!
bluetooth-os dolgokban egy picit segíthetnétek nekem, mert elég ismeretlen a cucc a számomra még.
Szóval az a gondom, hogy miután feltelepítettem a drivert és az alkalmazást a cédéről - USB-s Micronet Bluetooth a vas - egy csomó új dolog került a gépre: úgy mint új hálózat, új modem, stb. (az a baj, hogy amelyikre feltettem az most nincs testközelben, azért csak emlékezetből irogatok)
Sőt hálózatből meg modemből asszem kettő-kettő is lett a gépen. :/
mi van itt most akkor, ki kivel van? Mit mire tudok használni? :F
Ksöz a segítséget előre is! -
Viktor77
titán
válasz
littlemole #3 üzenetére
Egy USB-s Bluetooth egység (kb. 6000 ft), és általában az adott szolgáltató szoftvere (amelyiknél netezni akarsz).
-
littlemole
őstag
Tesóm nyaggat hogy kell neki a bluetooth amit a telefonnal internetre akar használni. Ericsson T68 telefonnal kellene megvalósítani a dolgot. Eddig egy motorolát használt sima USB kapcsolattal de annak az aksija gyorsan lemerül, ennek az Ericssonnak meg jóval tovább bírja.
A kérdésem az hogy tulajdonképpen mi kell ahhoz hogy az általa kívánt dolog megvalósítható legyen? Milyen kábel tartozék kell hozzá hogy működjön, amit a géphez kell csatlakoztatni? Láma vagyok a témához. -
qpakcovboy
őstag
Naaa
-
qpakcovboy
őstag
Helo mindenkinek!
Bluetooth-al kapcsolatos tapasztalatok, vélemények, programok.
Pl.: kéne egy olyan progi amivel Nokia 6600-ára tudok felpakolni cuccokat, úgy, hogy én mondom meg neki, hogy hova tegye, mert most csak úgy tudom feltenni, hogy azt sms-ként megkapjé és valahova letárolja, ki tudja hova....
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest