Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolchief70
aktív tag
válasz
Csontikka
üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ

Na sikerült beleásnom magam a történetbe

A bluesoleil feltelepült, a gondra a megoldást a neten találtam nagy nehezen: a telepítendő fájlok elérési útjának nem szabad szünetet vagy _ - karaktert tartalmaznia,ezt korrigálva érdekes módon a windows installer hajlandó futtatni az aktuális blusoleil.msi fájlt.
A v6.4.249.0 verzió ment fel, de a headset nem kap jelet, párosítani gond nélkül lehet, az AV fejhallgató funkció is megy ,de az adatforgalom gyanúsan alacsony és nem is növekszik ha megy a zenelejátszás.
A headsetet (BH-103) kipróbáltam a notebookomon is (régebbi 2005-ös IBMT42), annak beépített ibm bluetooth adapterével tökéletes hangon szól és az adatforgalom is folyamatosan emelkedett amikor a status-ban megnéztem.Szerintetek a BT dongle vagy szoftveres a probléma?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest