- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Hali !
Ajánlom neked ezt a topikot olvasgatni Bluetooth headset PC-vel ha valami kérdésed lenne az elolvasása után akkor azt abban a topikban tedd fel. De ha nem kapnál segítséget mivel elég inaktív + kihalt az a topik akkor a kérdésed az Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) topikba is felteheted majd! -
Peti870
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehetne összehozni azt hogy használhassam a bluetooth headsetet mikrofonként. A cuccost msn nél, skype nál lehet mikrofonként használni, de én közvetlenül szeretném a kapott hangját kihangosítani, mintha egy rendes mikrofont csatlakoztatnék a géphez. (hiába állítottam át hangerőszabályzónál mindent a headsetre, sajnos a realtek keverőnél nem lehet (tudtam) kiválasztani, egyszerűen nincs ott választási lehetőségként)
A vezeték nélküliség miatt lenne fontos.Köszi előre is
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest