Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Hali !
Ajánlom neked ezt a topikot olvasgatni Bluetooth headset PC-vel ha valami kérdésed lenne az elolvasása után akkor azt abban a topikban tedd fel. De ha nem kapnál segítséget mivel elég inaktív + kihalt az a topik akkor a kérdésed az Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) topikba is felteheted majd! -
Peti870
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehetne összehozni azt hogy használhassam a bluetooth headsetet mikrofonként. A cuccost msn nél, skype nál lehet mikrofonként használni, de én közvetlenül szeretném a kapott hangját kihangosítani, mintha egy rendes mikrofont csatlakoztatnék a géphez. (hiába állítottam át hangerőszabályzónál mindent a headsetre, sajnos a realtek keverőnél nem lehet (tudtam) kiválasztani, egyszerűen nincs ott választási lehetőségként)
A vezeték nélküliség miatt lenne fontos.Köszi előre is
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Synology NAS
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest