- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Amazonról rendeltem egy Fugoo Style hangszórót. Itthon nem láttam sehol, hogy forgalmaznák (lehet már kifutott termék, passz). Külföldi oldalakon nagyon jókat írtak róla és most ez az alap változat 90 dollárért volt. A másik két fajtája, aminek csak a burkolata más, 200 dollár körül mozgott. Hétfőre ígérték (kb. két hét szállítás),de ma ért ide. Egyelőre csak egy gyors kipróbálásra volt lehetőségem, de eddig meggyőző
Iphone 7 Plus-szal rögtön összebarátkozott, fél hangerő alatt már egy kisebb szobában is jól szólt. Nem vagyok vájtfülú, de nekem tetszett, amit hallottam. Btw, ez csak a második hordozható hangszóróm, évekkel ezelőtt volt egy kábeles Philips, szóval nagy összehasonlítási alapom nincs.
Ami meggyőzött látatlanban, hogy ez jó lesz nekem: vízálló, hóálló (dobozán ez van), porálló, ütésálló, 40 óra akkumulátor üzemidő, 6 hangszóró 360 fokban, elvileg a Sirivel is használható (ezt nem tudtam vásárláskor). Na meg az, hogy mindenhol nagyon jó ár/érték arányúnak mondták, méretéhez képest hangos és szépen szól.
Az ára szállítással, ÁFA-val együtt 34ezer körül volt, az Amazon levonta előre az ÁFA-t is, így azzal már nem kellett itthon vesződni, hanem egyenesen hozták házhoz.Ami negatívum eddig: a lábán kicsit billegősen áll, de szerintem ez csak egyedi eset, két négyzet alakú gumilába van és az egyik ragasztása kicsit elvált. Lehet melegben tárolták, vagy ki tudja. A másik, hogy Macbook-kal valamiért nem tudtam összehozni, a Mac nem látja még pairing módban sem. Na de majd hátha valahogy meg tudom oldani. AppStore-ban nem találtam egyelőre programot hozzá.
Amit elfelejtettem: Igényes kétrészes dobozban jött, alul a tartozékok, egy töltőkábel, egy 3,5mm-es kábel, töltőfej, és egy szűtyő. Felül átlátszó, vastag műanyag "vitrinben" van a hangszóró. Nekem nagyon bejött a csomagolás is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest