- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- BIOS topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
válasz
<Adamsky> #11203 üzenetére
Hmm...lehet ez az earfun lesz a befutó. Hallgattam pár összehasonlító videót, meglepődtem. Tisztában, és szebbek voltak a hangszínek is, mint a közèpkategóriás jbl hangszóróknál, egy charge 5el bezárólag kb. Úgy hogy azt hiszem meg van a befutó. Azt a kis akasztót észre se vettem. Ilyen terpszínű katonai táskám van, molle rendszerrel. Szerintem valahova csak fel tudom akasztani :) Túrázáshoz ezt használom. Köszi a tippet mégegyszer.
-
Mr Chapel
tag
Sziasztok. Érdeklődnék hogy mik a tapasztalatok ezekkel a jbl csodákkal, metál zenék alatt hogy muzsikálnak? Sok helyen azt olvasom hogy az ilyen tücc tücc csinnbummcirkuszra vannak optimalizálva. Az annyira nem játszik. Most hirtelen meg nem mondom melyiken van akasztó, legjobb olyan lenne, mert azt így simán ráblankolom a táskámra. Leginkább túrázáshoz, bogrács/grillezés mellé lenne használva. A keret 50-65 körül max. Használt is játszik, csak sok töltögetés miatt szarráment akksiktól tartok.
-
Mr Chapel
tag
Sziasztok. Főként kültérre, keresnék bluetooth hangszórót. Hifit már unom kiköltöztetni az udvarra egy-egy kerti parti alkalmával. Keret 30 ezer körül. Leginkább rock, metal, country, ilyesmik mennének rajta. Nem létszükséglet a brutál basszus, tücc tücc nem èrdekel. Ezek a jbl cuccok nagyon mennek most, de az az igazság hogy az összes ilyen "teszt" és összehasonlító video szinte csak arról szól melyikben jobb a basszus :/
Ezekkel sokra nem megyek. Jbl flip 4 vagy 5 ön gondolkodtam. A 4-es annyiból lehet jobb lenne hogy egy fokkal jobban érvényesülne a sztereo hatás mert 2 hangszórós, az 5-ben csak 1 van tudtommal. Ezek kb 26-28ezer körül mennek. A charge 4 8ezerrel drágább lenne, még esetleg az is opció. De olyan egetverő hangzás különbséget nem tapasztaltam a videok alapján a flip 4-5 el szemben. Hát kb a basszus, de ugye ez nem szempont. Meg valszeg hangosabb vmelyest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Mobilinternet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest