Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zola899 #7374 üzenetére
Androidos vagyok, P30-al használnám. Ebben gyárilag van 10 csatornás hangszínszabályzó (Dolby Atmos).
Ha már Oluv is dícséri az Ankert biztos nem rossz a hagja, amit a tesztekben is hallani. Tehát nem elégedetlenség ez részemről.
De azt hiszem a Denon lesz a befutó, mégha az két Ankerbe kerül is. A Denon vs Vifa Oslo tesztben hallani igazán, hogy nagyon profi hangja van. És kisebb is az Ankernél. Én nem a nappalit akarom bezengetni, hanem lerakom az íróasztalra magam elé. Ezért is fontos az alacsony hangerőn a telt hangzás, és abban a Denon verhetetlen még Oluv szerint is. Az Ankernek pedig külön dícséret, hogy nálam a második helyig jutott, megelőzve Harmannt, Jbl-eket, Sonykat. -
Elims
veterán
válasz
zola899 #7350 üzenetére
Minőségre szerintem nagyon elfogadható.
Szépen szól (tényleg nagyob tuszta hangja van),viszont a mély ebben is sok egy kicsit. :-/Azon a cd-n én is nagyon gondolkodtam,de aztán mégsem vettem meg. :-/
A te írásod után viszont újra átgondolom... :-)Szerk.:
Vki tudja,hogy a dockin lejátszik e pendrive-ról?
-
gtamate2
veterán
válasz
zola899 #7345 üzenetére
Meglepő írás, ennyire jóra azért nem számítottam, egyre kíváncsibb vagyok már
A kezdeti bejáratás sem feltétlenül szükséges egyébként, egy idő után úgyis beáll a hangja.
A videókról egyébként egyértelműen leesett, hogy az Anker hangja sokkal tisztább a nagy márkákhoz képest, épp ezért tetszett meg annyira.
Az EQ egyébként jöhet nyugodtan, már screenshotoltam úgyis kettőt a teszterektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest