- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
umfrider #8505 üzenetére
Ugyan a többit még nem hallottam, így nincs viszonyítási alapom, (offba is teszem a hsz-t), viszont nekem nagyon tetszik a Go+Play hangja. Az akkuja mondjuk nem tűnt valami acélosnak, szerintem új korában is hamar merült, persze a mélyek szívják is rendesen.. Plusz most kicsit több, mint 1 évesen ment is vissza gariba, mert nem lehetett bekapcsolni. Töltést sem vette, úgyhogy akku vagy táp gond lehetett vele.
-
válasz
umfrider #8505 üzenetére
Ha nem fontos a hordozhatóság, akkor a helyedben vennék egy 2.0-ás rendszert. Nekem ez szól a homeoffice irodában
.
Ha már 100-at hajlandó vagy rászánni, vegyél egy R2000-et olcsóbban és az kb. 3x csomót köt az általad linkelt H&K termékekre. Ha nem kell a brutál hangerő, az 1850db is bőven elég. Nekem egy 50m2-es egybefüggő teret úgy átmozgat, mintha koncerten lennék.
Lesz BT, Optika és kétféle vonalbemeneted, potméteres eq-val, távirányítóval és olyan hangja lesz hogy az arca leszakad aki hallgatja. Főleg ha előtte akksis BT hangszórókhoz szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged