- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ati1979 #7590 üzenetére
Így már értem.
Én nem úgy látom mint Te. Ugyanazt láttam a Helsinkivel mint a tesztelő. Alacsony hangerőn erőtlen és tompább volt a hangzása mint pl. az Oslónak és a Koppenhagennek. Ugye elém tették mindhármat, majd nekiálltam nyúzni őket egy haverral. Ő azt mondta menet közben hogy vagy a "kicsit" vagy a "nagyot" venné. Én végül azért a nagyot választottam, mert a hordozhatóság beáldozható volt a felhasználási szokásom miatt.
Az Oslo nagyon-nagyon meggyőző volt, a Helsinki az én fülemnek és az én tesztanyagaimmal nem adta amit vártam. Bőven nem a gyártó kisebb és nagyobb variánsa között volt, hanem mintha egy teljesen más termék lenne. Nem tudom megfogalmazni jobban. Lehet ha egyedül tesztelem, ő lett volna a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest