- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18860 üzenetére
" ... ugyanakkor feltételezik, hogy AAC és SBC ... "
A "dev. options" alatt már megnézhetted volna, de mind1, hagyjuk.Nekem egyébként sem pálya.
#18864 "A párosításnál eleinte szenvedtem vele, (... )Aztán rájöttem .. "
A kézikönyvben csuda titkok vannak ám leírva!#18861 Luck Dragon
" ... egy Bluetooth hangszóró esetében ez önmagában még nem garancia a jobb hangzásra ... " – ezzel szerintem mindenki tisztában van. Más kérdés, hogy egy AAC, ne adj' Isten egy "sima" aptX támogatás alap kellene, hogy legyen. Persze, míg JBL és H/K hangszórókat (az almás cuccokról meg már ne is beszéljünk) el lehet az előbbiek nélkül is adni, addig csak a feltörekvő "kis" kínai márkák igényességében vagy versenyszellemében bízhatunk.
-
válasz
Wolfskin #18860 üzenetére
Bár a jobb Bluetooth kodekek elméletben jobb hangminőséget kínálnak, egy Bluetooth hangszóró esetében ez önmagában még nem garancia a jobb hangzásra (szerintem). Ha a hangszórók minősége gyenge, akkor hiába a fejlettebb kodek, a végeredmény rosszabb lehet, mint egy jól megépített, de csak SBC-t használó hangszóró esetében.
Ráadásul a legtöbben streaming szolgáltatásokat használnak, amelyek többsége amúgy is csak SBC-t és AAC-t támogat. Tehát egy átlagfelhasználó számára sokszor nem is érzékelhető különbség, ha a Bluetooth hangszóró minősége eleve nem éri el azt a szintet, ahol a fejlettebb kodekek előnye érvényesülhetne. Persze a tévedést fentartom és csak általam vélt elképzelést vázolom fel.
Eközben megérkezett még egy Xiaomi csak feketében . (Családtagnak)
Így alig várom, hogy kipróbáljam őket össze párosítva .
Ugyan is csatlakoztatás dedikált gombot megnyomva mindkét hangszórón, és a két, egymás közelében lévő hangszóró automatikusan kapcsolódik egymáshoz, hogy bal és jobb csatornaként működjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged