Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17700 üzenetére
3 éve vásároltam már Earfun terméket és akkor is írta eu raktárból jött.
W-King például oldala írja Only amerika a kereskedelem így ők nem is engednek más címet be írni csak amerikait.
Általában ilyen cégek köteleségük feltüntetni ha egy termék vám+áfa köteles.Írtam talán a Earfun is úgy csinálja, jön egy konténer hajó. Egybe csak Earfun termékek, aztán mivel ők bejegyzet válalkozás euba valahogy tejelnek adót a termékek után.
De mivel egyszer ők már fizettek mondjuk német áfát egy külföldi helyen ezért mégegyszer magyarországon nem kell nekik.
Ami euból jön arra nem kell áfát, ha kinából jön közvetlen gyártól (Légi posta és társai)
Úgy viszont egyből fenmarad a vámon.
Mivel a cégek nem akarnak vásárlot veszíteni, így egyre több cég használja a Earfun modeljét.
Most amúgy is van egy fajta válság, az eu mikor szigorított a kínai cégeknek muszáj volt versenybe maradni. Így aztán jön az Eu raktár, amazon és társai.
Nekem a amazon.de oldalról a Dockin szó szerint angliából jött emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest