Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Ezért írtam, hogy nincs olyan, hogy alul marad valami. Ez egyénfüggő.
Én pl hányok a JBL-től, nem tetszett soha sok, magas nélküli mély, és a nagy hype se, ami körülötte van, ezért is kerestem mást. Neked meg az az isten. Erről nem tudunk vitát nyitni
Ismerősömnek volt Bose Soundlink Mini, 70ezerert, én meg vettem egy Tribit Maxsound Plust 20ért amazonról, mert töredék pénzért ugyanúgy szólt, talán még kicsit jobban is.
A másik haverom vett egy Sony xb32-őt 40 körül, én meg vettem egy motion+-t 25ért. Nekem sose tetszett a Sony, se jó magas, se jó mély, de havernak tetszett, mert Sony, márka, és biztos jó, aztán mellé raktuk a Motion+-t, és rájött , miről beszélek.
Aztán ugyanez a cimborám vett egy extreme 2-őt talán, nem emlékszem, majdnem 100ezer volt, aztán én meg vettem egy Motion Boomot 28-ért, melléraktam, és egyet értettünk, hogy sokkal szebben-jobban szól, főleg EQ-zva.Szóval igenis számít, hogy mi az ami elérhető, mi van eléd rakva a polcon. Az ismerőseim nem tájékozódtak, bementek a boltba, látták, hogy márka, Bose, Sony, JBL, megvették. Én meg utána jártam, teszteket hallgattam, fórumot olvastam, és mindig tudtam jobb alternatívát találni sokkal olcsóbban.
Te JBL fan vagy, én semmilyen. Ankerem van, imádom, de Boom2-őm nem lesz, mert nem jó irányba mennek, ha lesz egy másik márka aki jobbat csinál, esetleg olcsóbban is, akkor azt fogok venni.
Nem mondom, hogy JBL-nek nincsenek jó speakerei, biztos vannak, nem tudom, de, hogy csukott szemmel, Neked mindig, minden körülmény között a JBL a jobb, az fanatizmus, és, vagy nyilván annyira rá van már állva a füled, ízlésed a JBL-re, hogy mást nem is fogadsz el🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi