- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
ja, valami ilyesmi volt, de azthiszem 70wzer korul, masik tipus lehetett.
mindenesetre koszi a linket, mert sikerult kiszurnom, hogy D osztalyu mellett van benne egy A/B osztalyu erosito is, es igy sikerult igencsak felkeltenie a figyelmemet, pedig azthittem mar vegeztem a partihangfal kategoriaval : )))szerk: amugy hogy erted a "tul profi" dolgot?
-
Aureal
őstag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
A JBL110-et én minap hallgattam, de ha a Sony XBASS technológiája neked kb. p.csafüst volt, feltétlen a 110-től sem vágódnál hanyat. Mindenesetre soraidból azt lehet kiolvasni, hogy ez esetedben túl szubjektív mint basszus kérdés, amire minden lehetőség szerint csak személyes meghallgatás volna gyógymód. Márpedig a 110-est (is) elég sok helyen látni kiállítva, ott a lehetőség előtted. Azért ahhoz a kézben vihető Sonyhoz képest a nevezett JBL már kisszekrény kategória!
De ha van módod rá egy időben, sztem hallgasd meg a Samsung MX-ST50B típust mellette. És ha lehet, tedd le őket a földre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest