- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1493 üzenetére
Most, hogy ránéztem a saját hangszórómra jutott eszembe még valami:
A Te készüléked (Charge3 vagy Extreme ha jól emlékszem) NFC -s?
Ha igen, akkor szerintem azzal csatlakoznak újra a "havejaid".
Ugye ezt elvileg azért rakták bele, hogy a "bonyolult" BT párosítást ne kelljen elvégezned, hanem csak hozzá érinted és párosítva vannak. Ez ugye megint azt feltételezi, hogy a tiéd, viszont gyorsabb és hát na: kevesebb buherát igényel, bár szerintem a párositás mód akkor is kell, de ebben nem vagyok biztos. (Egyébként nem tudom minek kell ez a feature, szerintem egy párosítást mindenki "túlél", aztán többször úgysem kell elvégezni, de hát "mindent" a kényelemért ...)
A helyedben resetelném, hogy "felejtsen el" mindenkit és ezután nem engednék senkit fizikailag a közelébe!
Esetleg az NFC antenna árnyékolása vagy zavarása lehet még megoldás, bár hogy azt pontosan hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) technikailag megoldani, azt nem tudom. -
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1493 üzenetére
Szívesen!
Remélem sikerül "letiltanod" róla az "illetékteleneket"!Szerk.:
Ez a dolog egyébként nem a hangszórón vagy a telefonon múlik. A BT szabvány ilyen. Nem véletlenül. Épp azért, hogy illetéktelenek ne tudjanak csak úgy csatlakozni.
Ezért lett kitalálva, hogy először párosodni kell és ahhoz is először felfedezhető módba kell kapcsolni. Ez ugye feltételezi, hogy hozzáfértél az ezközhöz, tehát valószínűleg a tiéd és nem egy idegené!
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest