Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"A gyári EQ / fülhallgató "optimalizáló" nincs véletlenül bekapcsolva?"
Nincs, azokat is próbáltam, csak rosszabb eredmény jött ki.Vezetékes ügyben: van valahol egy Jbl fülesem, arra emlékszem, hogy az előző telóhoz képest (Huawei P20) nagyon picivel rosszabb hangja volt amíg használtam, de ez referenciának kevés.
Mióta teljesen át álltam mindenhol bluetoothra, azt sem tudom hol vannak a füleseim, kábeleim.De ezzel a Poweramp eq-val a Blitzwolf bluetooth fülesem is új életre kelt, pedig eddig sem volt rossz!
Már belőttem az eq-t az autóhoz is, az is kiválóan szól mostmár, jöhet a házimozi és utána vissza térek a hordozható hangszóró vásárlás témájához is.
Így talán optimistább vagyok.Köszönöm mindenkinek a fáradozást és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest