- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NiMH akkumulátor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1314 üzenetére
Végre megjött a Sony.
Sajnos tesztelni nem tudtam, mert csak este volt időm átvenni.
Persze azért hallgatom folyamatosan azóta ... csak "teszt" nem volt még, mert az zavarná a családot. Az autóban haza felé szólt róla netes rádió, meg most is szól folyamatosan halkan itt a lakásban. (Szóval csak a "na mézzük mit tud" tesztek maradtak el, használva már van.)
Első benyomás: jó nehéz, böven van benne anyag.
Csak halkan próbáltam. Szép tiszta és telt hangja van. Némely számokban feltűntek olyan hang részek is, amiket eddig nem is vettem észre.
Tölteni még nem töltöttem, kivettem a dobozból és nekiálltam hallgatni. Már megy 3 órája. Ha tudja tényleg azt az üzemidőt, amit igértek, akkor nagyon meg leszek majd vele elégedve.
Ja és ugyan 2,5x annyiba volt, mint amennyiért annó a Flip2 -t vettem, de azt kell mondjam, hogy megérte, mert szól is annyival jobban. (Értsd: szebben, tisztábban, teltebben, de szerintem a hangerővel sem lesz majd probléma.)
Ez az extra mély funkció olyan, hogy jól hangzik és némely stilusnál kifejezetten kívánja, hogy nagyon dübörögjön, de szerintem nélküle is nagyon szép hangja van és úgy is sokkal tágabb spektrumon szól belőle a mély, mint annó a Flip2 -ből szólt. (Ugye annál írtam, is, hogy csak egy egészen szűk frekvencia sávban szól szépen a mély.)Na egyelőre ennyi, mert ház körüli teendőim akadtak ... (Hív a párom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NiMH akkumulátor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő