Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13127 üzenetére
Ez jól hangzik, köszi.
Ja, a Sonyval elégedett vagyok én is, abszolút megfelel az elvárásaimnak. Mondjuk én leginkább podcastet hallgatok rajta, meg youtube műsorokat, de arra is nagyon szép hangja van, és minimális hangerőn is ugyanolyan szépen szól (szemben a régi tronsmart t6-ommal). Zenére megvettem a Edifier D12-őt, ami viszont tényleg nagyfiúsan tud szólni, de az ugye nagy, nehéz és helyhez kötött.
A lidlis cuccok ár-érték arányban sokszor nagyon jók, a garanciakezelést tekintve meg pláne. Pl. 3500-ért vettem ott egy fejest, ami egyrészt filmnézéshez, youtube videókhoz tökéletes hangot produkál, másrészt nagyon strapabíró, van, hogy az ágyban ráfekszek, beesik az ágy mögé, a fejemen van, mikor elalszom, és semmi baja már jó ideje. Miközben a sokkal jobban szóló Soundmagic fejesem meg eltört két helyen pár hónap óvatos használat után. A drágább fülesemet így elég csak dedikáltan zenehallgatáshoz elővenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Doctor Who (2005)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest