Hirdetés
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
"- PowerAmp-et használok, amivel minden hangszóróból ki lehet hozni a legjobbat"
+1 ...még egy Tronsmartból is
Nálam a T6 Plus Upgraded Editionnál is csodát művelt, az egyik haverom (sima T6 Plus tulaj) is csak néz, hogy ez meg, hogy...Más: apropó Tronsmart, tudom, hogy itt eretnekségnek számít a megemlítése,
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet 
Gondoltam, hogy jobb lesz az élmény, no de, hogy ennyivel....
Annyi hátránya van "csak" ennek a TWS funkciónak, hogy mivel a telóhoz "csak" az egyik hangszóró csatlakozik, ezért "csak" annak látom az akksi fogyasztását , a másikét nem..
Mondjuk ha egyformán vannak feltöltve akkor azért ki lehet matekozni -
válasz
Kapanyél
üzenetére
Azt hiszem te nagyon jól megfogtad a Vifa lényegét. Jó minőségű zene (ami nem egyenlő a kedvenc bandám legvadítób számával), jó minőségű lejátszóval kihozza az előnyeit. De az előnyeit az érzi és értékeli, aki odafigyel a zenében levő részletekre is. Ez nem partyhangszóró ami hangulatot csinál. Hallot már valaki olyat egy bulin, hogy valaki felkiált "aztakurva de szuper ez a hangszóró, ebben a számban még sose hallottam, hogy a bal hátsó vokalista triangulumozik is". Ja, mondjuk ehhez olyan hangszeres zene is szükséges, amiben vannak részletek. Mert ahol a dj egyedül tekergeti a potmétereket [link] ott buli van, de részletek nincsenek. Aminek pont ellentéte pl egy nagyszinpados koncert [link] ahol minimum heten zenélnek, és még a vokalisták kezében is ütőshangszerek vannak. Na az a zene tele van részletekkel. És akiket ezek a részletek nem érdekelnek, akinek mindegy, hogy milyen hangzása van egy akkusztikus gitárnak, annak a Vifa sose lesz jó hangszóró.
iRiver
+1 a Denonra
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet