Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #12533 üzenetére
"Szerintem egyiknek hangszórónak se tesz jót ha használod töltés közben."
Ez biztos? A Motion+ esetén pl. direkt van egy olyan power off beállítás, hogy hogyan viselkedjen, ha hálózatra van kötve. Én azt gondolnám, hogy ha ez nem tesz jót a hangszórónak, akkor ezt ennyire (sem) reklámoznák.
Nem értek annyira hozzá, ezért kérdezem. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12533 üzenetére
Tényleg nem volt drága, (mondjuk ez nézőpont kérdése) de eléggé megkedveltem ahhoz, hogy idő előtt galyra vágjam
Amúgy tényleg jó kis cucc, kellemesen csalódtam. Igaz, hogy a telón kicsit bűvészkedni kellett az EQ val (a gyári nem is volt elég, S8+/ Note10+) és az Adapt Sound-on is állítottam, így már egész jól szól, ár/értékben, minőségben szerintem rendben van!
Az viszont itt is igaz, mint a legtöbb bluetooth hangszórónál, hogy nem mindegy mivel etetjükBár visszaolvasva a topikot, a Tronsmart nem egy ajánlott márka, ez a T6 Plus Upgrade Edition nekem eddig tetszik....
-
hcol7
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged