- Kompakt vízhűtés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez az DSP EQ-zása és annak az EQ-zása - ahogy írod - nem vezet semmi jóra.
Nem tudom, hogy milyen telefonod van, de ez a nagy Dolby Atmos dolog - az esetek nagy százalékában - nem más, mint egy szoftver (nekem is van a Lenovo tablet-emben, ill. ha van root jogod, az adott eszközön, akkor kb. bármire rátehető)."Sőt, ha Poweramp- al hallgatok zenét ... "
Ja, az egy f@**a kis lejátszó (az első app. volt, amit anno megvettem). Egy "baj" van vele, hogy az abban beállított hangzás - nem meglepő módon - csak ott érvényes. Erre a problémára a legjobb általam ismert megoldás a ViPER4Android. Csak hát ehhez (is) root kell." ... adnak hozzá állítgatható eq-t. Ez akkor előny, ha csak ez van."
Ez az EQ azért nem az az EQ. Ebben - szerintem - a nagy durranás, hogy ez elmentődik a hangszóróba. Gyakorlatilag valamilyen szinten rád bízzák a hangszóró hangolását. Ha pedig egyszer a saját ízlésedhez hangoltad (nem feltétlen a legegyenletesebb hangképre), akkor bárhová viszed, ugyanúgy fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest