- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Közben fel kellett raknom töltőre az Ankert, így van egy pici tapasztalatom az üzemidővel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jól bírja...konkrétabban annyit tudok mondani, hogy 3 napot végig ment melóban, meg még otthon is nyomtam esténként a teszt miatt, ami összességében mondjuk olyan ~30 óra használatot jelent. Ez körülbelül közepes hangerőre vonatkozik, nappal azért próbálgattuk, mit tud maxon, de zömében közepes hangerőn ment, meg este is közepesen, vagy egy kicsit alacsonyabban. Volt benne kábeles használat is olyan 4 óra.
Most így első blikkre az az elég erőteljes érzésem, hogy az én használati szokásom szerint jóval tovább bírja, mint a Tribit maxsound plus, amire 24órát írtak a prospektusban, komolyan azt hittem már, hogy sose akar lemerülni. Mondjuk méretéből fakadóan a Tribitet mindig 1-2 szinttel magasabb hangerőn hallgattam, mert az Anker azért jóval hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marantz Model M1 hálózatos sztereó erősítő eladó
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest