Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Közben fel kellett raknom töltőre az Ankert, így van egy pici tapasztalatom az üzemidővel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jól bírja...konkrétabban annyit tudok mondani, hogy 3 napot végig ment melóban, meg még otthon is nyomtam esténként a teszt miatt, ami összességében mondjuk olyan ~30 óra használatot jelent. Ez körülbelül közepes hangerőre vonatkozik, nappal azért próbálgattuk, mit tud maxon, de zömében közepes hangerőn ment, meg este is közepesen, vagy egy kicsit alacsonyabban. Volt benne kábeles használat is olyan 4 óra.
Most így első blikkre az az elég erőteljes érzésem, hogy az én használati szokásom szerint jóval tovább bírja, mint a Tribit maxsound plus, amire 24órát írtak a prospektusban, komolyan azt hittem már, hogy sose akar lemerülni. Mondjuk méretéből fakadóan a Tribitet mindig 1-2 szinttel magasabb hangerőn hallgattam, mert az Anker azért jóval hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest