Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Van egy pár éves JBL Charge 2+ amit a kertben szeretek használni és olyan baja van egy ideje, hogy kis idő után elkezd recsegni, akadozni a hang. Valahogy a töltéshez, elemekhez lehet köze, mert eleinte ha felraktam töltőre akkor nem csinálta, de most már konstans csinálja. Azt is észrevettem, hogy a töltés is néha gyorsan csökken. Egyenlőre nem cseréltem ki az akksit, de az lenne az első tippem - viszont ha csak ez lenne a baj, akkor amikor töltőre csatlakoztatom, akkor működnie kellene. Próbáltam keresgélni hasonló hibára weben, de eddig nem jártam sikerrel. Nyilván másik egyszerű megoldás ha elküldöm szervizbe, de jó lenne tudni hogy javítható-e és ha igen, kb mennyibe kerülne kb. Az akksit
úgy láttam otthon is kitudom cserélni, de utángyártott akksikkal rossz tapasztalatom van.
Egyenlőre nem találtam jobb topicot,de bátran küldjetek máshova
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest