Új hozzászólás Aktív témák

• SH4D0W2011

őstag

Sziasztok!

BT hangszóró vásárláson gondolkodom, és a segítségeteket kérném, mert ugyan olvasgattam mostanában a topicot, nem igazán jutok dűlőre.
    Itthoni használatra lenne, egy könyvesszekrény felső polcán lenne valószínűleg elhelyezve, így a méret, súly, hordozhatóság, vizállóság nem szempont. Ami viszont igen, az a jó üzemidő, a hangminőség, és számít a kinézet is. A hangminőségnél nem várnék csodákat, van egy hangfalszettem amit szeretek (MODECOM MC-SHF120U), odafigyelős zenehallgatásra továbbra is azt használnám, de szeretnék valamit úgy, hogy csak egy teló kell hozzá, Spotify/Tidal menne róla, esetleg valamilyen webrádió, de azért szóljon valamennyire jól. Szeretem, ha van mély, de azért mélytúlsúlyos ne legyen. HornedReaper fórumtárs legutóbbi hozzászólása a Doss vs. GGMM témában sajnos egyik oldalra sem billentett. Kinézetben pedig az egyszerűséget preferálom, nem kell semmi csicsa. Árban olyan 30.000 Ft körül gondoltam, azért nem akarok drágábbat, mint amennyibe a másik hangfalam került. :DDD

A jelöltek egyelőre:
    - Dockin D Fine, de ez szerintem drágább
    - Doss Sound Box XL
    - GGMM M4

Köszönöm, ha tudnátok esetleg segíteni, illetve ha van valami bestbuy hely, akkor egy linket is megköszönnék.

Új hozzászólás Aktív témák