- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Perszer én is erre jutottam elég hamar. Elsőnek picit csalódott voltam (persze azóta be is járódott kicsit, jobb lett), de átgondolva nincs vele baj, mert hát ennyiért ez van. Sőt, ami tesztek alapján pl valamivel hangosabb, de hangszínben nem is feltétlen sokkal jobb az xtreme 3x ennyi lóvé. Szal ár érték arányban annyit azért nem ér, hogy picit jobb sokkal drágábban. Azt sem kétlem, hogy egy Bose nagyon szépen tud szólni, de az meg ugye 5x pénz.
Szóval ha így nézem akkor teljesen jó.
Mondjuk ezeket csak tesztek alapján tudom levonni, mint következtetés, lehet élőben jönne a hűha faktor, de azt sejtem, hogy nem tudná nekem megindokolni az árkülönbséget.
Ahogy írtam fizika. Ezek kis meghajtók. Biztos bazi sok difi lehet felhasznált anyagok miatt pl egy DOSS vs Bose de végtelenségig nem javítani rajta az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest