- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hővezető paszták
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olajbogyo #3480 üzenetére
Üdv!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de nekem is megjött a kütyü tegnap, így meg tudom válaszolni.
Amíg töltöd, pirosan világít a teteje, ha feltöltött, zöldre vált. Nálam tegnap déltől este 6-ig töltött, ami kb rendben is van, ha a matekot nézzük: 0,7A-es töltővel töltöttem, az akksi teljes kapacitása 5,2Ah, szóval 7,5 órán keresztül tölti tele egy ideális világban, mínusz a veszteség, szóval én nem lepődnék meg 8 vagy 9 órás töltési időn sem ezzel az adapterrel. Nem tudom, mennyi volt az akksiban gyárilag, nem kapcsoltam be, hagytam töltődni.A minőségéről később írok majd, mert olyan sokat még nem használtam, de eddig nálam 10/9. Megéri az árát, a JBL koppintásokat meg el kell felejteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest