Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #19579 üzenetére
Jajj már gyerekek, ne vesézzétek ki az egyéni véleményem ennyire. Ott van utána, hogy ha még nem is lesz ugyan az a hangerő. Ne ragadjunk ki a kontextusból. Nem azt vitattam, hogy a Uboom X nem best price/pref. Hanem, ha már 40-45 helyett 60-t kellene érte fizetni, akkor az kezd abba az ársávba tendálni, hogy többet is lennék hajlandó fizetni, még ha nem is tudja azt a hangerőt, csak nézzen már ki valahogy.
Szerintem ez a véleményem nem annyira bonyolult, csak kérdés ki mit akar kiolvasni belőle. Inkább vennék 80-90K-ért egy Onyx-ot, ebben ez a lényeg, mint egy műanyag fekete bödönt, na.Még akkor is, hogy tudom, nem ugyan az a hangerő. De hordozható hangfalnál, nem tudom ez megint az én véleményem, nálam kevésbé számít a nagy hang. Amit tud a méretéhez képest, azt tudja szépen. Nálam az Onyx 2 megfelelő hangerőn tudja az egész jó hangját egy 25nm nappaliban. Nem hiányzik a hangerő.
#19580 carl18: Á, én a strandra a vízért megyek, nem azért mert hiányzik a háttérzene. De ugyen ez a kerékpározáskor vagy a gyalogtúra esetében is. Sosem értettem miért viszik ki az emberek a zenéjüket, mikor az kültéri tevékenység nem arról szól. Pedig én szeretek a háttérben zenét hallgatni, de csak akkor, ha monoton, kissé unalmas tevékenységet végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest