Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77
üzenetére
Azért amikor huszon órákig megy egy töltéssel és az ember fia fél - egy órákat használja, akkor már a végén nem könnyű fejben tartani, hogy most 16 vagy 19 óránál járok, pedig míg az előbbinél várhatóan elmegy még egy 4 órás úton, addig az utóbbinál ezt már nem lehet biztosra venni.
Én már jártam úgy is, hogy épp ezért nem mertem használni, amikor otthon maradt a töltő aztán végül kiderült, hogy még 6 - 7 órát is elment annyi volt benne, meg úgy is, hogy azt hittem van még benne töltés bőven, aztán fél óra után lekapcsolt, mert mégsem volt.
Bárki bármit mond, legalább valami nagyjából hozzávetőleges információ bizony sokszor jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest