Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16865 üzenetére
Egyébként mivel hallgattad meg a tesztet?
Soundcore q45Én feljebb a stormboxal szemben gondoltam, hogy melyik hangzása tetszik és miben jobb a stormbox...csak nyomorult módon soundboxot írtam (vagy teló írta át, fene tudja már)
Én most fejben csak ezzel nézem össze a B2P-t mert emellé tették eddig le (nem csak Alan) és mert ez van árban (most) kb egalban azok közül ami már megjelent
Szóval amíg anno MBP al szemben egyértelműnek tűnt számomra is, hogy stormbox jobb (csak akkor még drágább volt és spúr voltam rá), addig most több videóban is szimpibb volt ahogy B2P szólt.De UBoom X re azért marha kíváncsi leszek.
Ha esetleg be lehet húzni előrendelésben még olcsóbban (ha tudtok rendelhetőségről valamit szóljatok) lehet rá is próbálok majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- Hobby elektronika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VR topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest