Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Egyébként mivel hallgattad meg a tesztet?
Soundcore q45Én feljebb a stormboxal szemben gondoltam, hogy melyik hangzása tetszik és miben jobb a stormbox...csak nyomorult módon soundboxot írtam (vagy teló írta át, fene tudja már)
Én most fejben csak ezzel nézem össze a B2P-t mert emellé tették eddig le (nem csak Alan) és mert ez van árban (most) kb egalban azok közül ami már megjelent
Szóval amíg anno MBP al szemben egyértelműnek tűnt számomra is, hogy stormbox jobb (csak akkor még drágább volt és spúr voltam rá), addig most több videóban is szimpibb volt ahogy B2P szólt.De UBoom X re azért marha kíváncsi leszek.
Ha esetleg be lehet húzni előrendelésben még olcsóbban (ha tudtok rendelhetőségről valamit szóljatok
) lehet rá is próbálok majd
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Star Wars rajongók
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) lehet rá is próbálok majd