Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezy89
tag
válasz
yoogie
üzenetére
Ha az 1000 nem győzött meg, akkor nehezen tudok segíteni
100x ezerért nincs olyan ami a közelébe jutna, közelebb a 200-hoz talán. Az akkumulátorosak alapvetően kisebb teljesítményűek, Pb310 lehet esetleg a megfelelő kompromisszum, ha fontos az akksi. Nekem 710-eseim vannak, hangzásban sztem elöl jár a Partyboxok között, de ez is elmarad főként mélyben az 1000-hez képest. Plusz probléma lehet még számodra: nincs akksi és Mo.-on túlárazott. Nézz rá az általam imént említett Samsungra sztem, hangosabb mint a Pb310, árban hasonló, viszont áramforrásfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
100x ezerért nincs olyan ami a közelébe jutna, közelebb a 200-hoz talán. Az akkumulátorosak alapvetően kisebb teljesítményűek, Pb310 lehet esetleg a megfelelő kompromisszum, ha fontos az akksi. Nekem 710-eseim vannak, hangzásban sztem elöl jár a Partyboxok között, de ez is elmarad főként mélyben az 1000-hez képest. Plusz probléma lehet még számodra: nincs akksi és Mo.-on túlárazott. Nézz rá az általam imént említett Samsungra sztem, hangosabb mint a Pb310, árban hasonló, viszont áramforrásfüggő.