Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
tonermagus #13389 üzenetére
pb110 sztem is, neha beesik ide is 100k ert. a 100assal ellentetben ez mar papiron is birja a medencepartot, es ha belefer, erdemes lehet a felar annak erdekeben, hogy hetekre az elso proba utan is megelegedest nyujtson. tenyleg kiraly cucc.
persze ez nem jelenti azt, hogy a fenti pana tuti nem jo, azt nem ismerem, de a nemreg ota meglevo pb310 ig egy ketto eve pb100 helyett valasztott sony pg10 birtokaban jutottam el, amit rengeteg utanajaras soran valasztottam ki a covid elejen, de sosem "adta ki" igazan az elmenyt(pedig nem volt rossz cucc, es erobol is igyekeztem szeretni, de aztan csak kiderult, hogy picit elteroek az elvarasaim).a pb310 et meg a mai napig elvezet mar csak bekapcsolni is, nemhogy hasznalni. amugy 110est akartam, csak hirtelen szembejott egy kihagyhatatlan ziccer lehetoseg a 310re. azota volt szerencsem a 110hez is testkozelbol, naszajandekba ment rokonnak, es az is nagyon szuper. ertem ezt a sajat szempontjaim szerint, amik erosen fedik egymast az altalad reszletezett igenyekkel.
remelem segitett ez a hsz, ha nem, akkor nevermind:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest