Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
Lami66 #12983 üzenetére
Sajnos nincs bemenet. Adott egy JVC rádióscédéskazettás, amit még a 90-es évek végén vettünk a párommal, a gyerekek ezen szocializálódtak zenei téren, némi szülői ráhatással
Szóval ez lehet szentimentalitás a részemről, de nem szívesen dobnám ki, mivel ráadásul semmi baja és nagyon szépen szól. Van Bt hangszóró (itt ajánlott EarfunUboom gyártótól rendelés) amit szintén sokat használok, főleg ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb a konnektorok száma az egynél. De gondoltam ezzel még meg lehetne fiatalítani a régi jó JVC-t is+a műhelyben, ha kint dolgozom ott is jó szolgálatot tehetne.
Bevallom sokszor nem tudom káromkodás nélkül hallgatni a rádiót amikor 20 percenként megy a nagy agymosó mantra, vagy éppen a kit kell gyűlölni mert megint támad minket műsorrész!
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat és a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Posta, csomagküldés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Asztali PC , i5 8400 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest