Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
Lami66
üzenetére
Sajnos nincs bemenet. Adott egy JVC rádióscédéskazettás, amit még a 90-es évek végén vettünk a párommal, a gyerekek ezen szocializálódtak zenei téren, némi szülői ráhatással
Szóval ez lehet szentimentalitás a részemről, de nem szívesen dobnám ki, mivel ráadásul semmi baja és nagyon szépen szól. Van Bt hangszóró (itt ajánlott EarfunUboom gyártótól rendelés) amit szintén sokat használok, főleg ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb a konnektorok száma az egynél. De gondoltam ezzel még meg lehetne fiatalítani a régi jó JVC-t is+a műhelyben, ha kint dolgozom ott is jó szolgálatot tehetne.
Bevallom sokszor nem tudom káromkodás nélkül hallgatni a rádiót amikor 20 percenként megy a nagy agymosó mantra, vagy éppen a kit kell gyűlölni mert megint támad minket műsorrész!
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat és a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- The Crew sorozat
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ez lehet szentimentalitás a részemről, de nem szívesen dobnám ki, mivel ráadásul semmi baja és nagyon szépen szól. Van Bt hangszóró (itt ajánlott EarfunUboom gyártótól rendelés) amit szintén sokat használok, főleg ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb a konnektorok száma az egynél. De gondoltam ezzel még meg lehetne fiatalítani a régi jó JVC-t is+a műhelyben, ha kint dolgozom ott is jó szolgálatot tehetne.