Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
" - na, hiába téptem a szám...."
Ezen nagyon nevettem
Az van, hogy ajánlottál egy nem hordozhatót, és ott éreztem, hogy most van az, hogy nem írok vissza. Lehet, hogy maga a hangfal amit ajánlottál nem rossz, sőt, ugye sztereó lett volna, viszont az oldal, amire a link mutatott: AliExpress. És tényleg úgy éreztem, hogy mindenki ott költi el a pénzét, ahol szeretné, és nem megyek bele. Főleg mert ezen a fórumon nagyon megy az oldal, és több frontról kapnám a nyakamba az átkot
De ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.