- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stewe780 #11453 üzenetére
" ... megléphetetlen dolog, hogy két bluetooth füles ugyanarra a forrásra csatlakozzon 2021-ben..." - pedig vannak ilyen kütyük. Én is szemeztem már egyikkel, másikkal, de mivel nincs rá igazán szükségem, elengedtem.
" ... nagyon halkak lesznek a beszédek ... " - erre írtam a Kodi-t vagy az MPHC lejátszót ffdshow-val vagy vm. 3rd party AC3 decoder-rel. A Kodi-nál és az ffdshow-ban külön tudom állítani a center hangerejét, így én ebbe hiszek. Amit Zamma írt sem tűnik épp rossznak, de az az egész hanganyagot normalizálja. Hát, nem tudom ... ki kellene próbálni.
De, az egészet nem értem. Miért laptop, miért bt. fülessel. Ráadásul egyen osztozva ketten
. Akkor már inkább egy Y-elosztó a jack-be, és két vezetékes füles. TV-tek nincs? Miért nyomorogtok egy laptop előtt? Annyi kérdés, de ez már így is nagyon off...
Röviden: vegyetek TV-t (ha nincs), mellé egy filléres box-ot, rá Kodi-t, oszt' csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- LEGO klub
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Filmvilág
- OLED monitor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest