Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni egy hordozható hangszórót ami melós rádiónak lenne használva. Vizet nem igazán kapna, port azt igen meg ha véletlen esik egy nagyobbat ne essen szét. Nézegettük a Makita munkás rádiókat de azok aksival 50-60e Ft körül vannak és azt mondta, hogy próbálják valami olcsóbb alternatívát nézni, ha találok. Ezt néztem, hogy talán bírna ha leesik és még nincs is olyan árban, hogy közel legyen a Makitához. Nagy az aksi, elég hangos is és a minőség se rossz ahogy olvastam az értékeléseket. Ja igen, jó lenne ha tudna FM rádiót is, viszont ez se tud. Nem tudom hogyan lehetne megoldani, valami USB vevő létezik-e vagy esetleg egy régi mp3 lejátszóról megoldani. Nézte hazai webshopokat, volt amibe volt FM rádio, de vagy gyengének tűnt, vagy az aksi volt gyenge, vagy azt írták, hogy nagyon gyengén szól. Ha valakaniek van valami tippje akár egy hangszóróra ami megfelel a fent leírtaknak vagy tud egy FM vevő kütyüt az ne tartsa magába!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Autós kamerák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest