Aktív témák
-
HXY
addikt
Új, bontatlan bluetooth adapterek 1 év garival 3k-ért eladók!
-
HXY
addikt
Up!
-
HXY
addikt
Up!
-
HXY
addikt
Up!
-
szia. engem érdekelne, postával meg lehetne oldani?
-
HXY
addikt
Up!
-
HXY
addikt
Up!
-
Ponyend
csendes tag
Szerintem jó a bluetooth, sajna nincs már több pénzem, pedig ez jó lenne kari ajándéknak is.
-
plömplöm
őstag
naszóval ez az a termék, legalábbis én ilyet vettem ma tőle(d):
[link]
1.1-es és class II-es, szóval maradjunk az ''upto723kbps'' és a ''10 méter'' adatpárosnál (az 1MB/s és a 20 méter helyett, dehát ugye ilyen bt szabvány nincs is, hüjeség lenne elvárni egy eszköztől...)
attól eltekintve, hogy majd' negyedórát késett (késtél) és semmi bocsánat vagy bármi (és kesztyűben nem nyújtunk-fogunk kezet), szóval ettől eltekintve a dolog rendben van, bontatlan, kaptam számla-fénymásolatot
jaés valamelyik ilyet árulós topiko(da)t szerintem zárasd, mielőtt valaki más záratja... -
HXY
addikt
A fellegekbe és tovább!
-
HXY
addikt
Up!
-
HXY
addikt
Bluetooth-ok 1év garival 3k-ért eladók!
-
HXY
addikt
Up!
-
HXY
addikt
Up!
-
HXY
addikt
Up!
-
HXY
addikt
Up!
-
fúria
csendes tag
Engem 2k-ért érdekel.
-
HXY
addikt
én akkor 10GoBall-nak válaszoltam erre:
''Semmi gond. /3,5-ért kínálnak 2.0-ást''
szal én a 2.0-ról beszéltem.
egyébként köszi a negatív hozzászólást!
kicsit nézz magadba!
ha nem kell, akkor nem kell OFF-olni...
nyílván én olcsóbban vettem.
ki az, aki drágábban megvesz vmit, és eladja olcsóbban??? -
mailman
tag
-
10GoBall
aktív tag
Valóban ez nem 2.0-ás.
Engem 2k-ért érdelne.
/Boltban 1 doboz cigivel drágább az 1.1-es./ -
GodHeart
senior tag
hogyan tud ez 7 különbőző eszköz között kapcsolatot létesíteni!? USB 1.0-ás szabvány csak 1-re képes. A 2.0 fog elvileg sok készüléket egyszerre kezelni, de annak a hatótávolsága is nagyobb lesz, ennek meg 20m, ami az 1.0-ás szabványra utal! Szal nem értem
nah de upp a cuccnak, mert ennyiért akármi is ez, meg éri!én anno 1 ''0''-val többért vettem!
-
HXY
addikt
Cellink Bluetooth USB Adapter vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé számítógép és bármilyen Bluetooth szabványt támogató eszközzel. Bluetooth vezeték nélküli technológia használatával kábelek nélkül lehet összekötni bármilyen két eszközt. Az installálás nagyon egyszerű, csak 2-3 percet vesz igénybe. A mellékelt szoftver nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Lehetővé válik a vezeték nélküli kapcsolat maximum 20 méteren belül és elérhető a maximális 1 MB/s adatátviteli sebesség. A Bluetooth adapterrel használható programok száma korlátlan, mint például: adatátvitel, szinkronizálás, vezeték nélküli nyomtatás az erre alkalmas nyomtatókkal, internet vagy hálózat használat egy Bluetooth elérési ponton keresztül, egy internet előfizetés megosztása több gépen, internetezés mobiltelefon modemként való használatával, mobiltelefonról fényképek, videók, hangok, játékok küldése és fogadása, stb.
- Kompatibilis minden bluetooth eszközzel
(mobiltelefon, PC, notebook, PDA, stb.)
- Egy időben képes vezeték nélküli kapcsolatot létrehozni a számítógép, és 7 db eszköz között.
- Vezeték nélküli helyi hálózatot is létre lehet hozni (PAN).
- Korlátlan számú vezeték nélküli alkalmazás használata.
- Felhasználóbarát felhasználói felület és egyszerű ''plug-and-play'' telepítés.
- Szerverként is mükődik, és a környezetben lévő bluetooth eszközöket automatikusan megkeresi, és fel is ismeri.
- Hatótávolsága maximum 20 méter.
- Hordozható, nagyon könnyű és extra kicsi méret.
12 hónap garancia
Akciós ár: 3000 Ft
Tel.: 0670-360-9757
E-mail: vasarlas@chello.hu
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest