Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy M-TECH MT-201BT 2.1 hangszórót és az a bajom vele, hogy néha elmegy a hang, mert valami gond van a jack-el állítólag az alaplap jack aljazata szarakodik. Mivel bluethootos hangszoró ezért vennék hozzá egy bluethooth adaptert. Milyen jó adaptert tudtok ajánlani? Mi a különbség a 2-es és a 4-es bluethooth szabványok között? Pont tavaly vettem egy noname bluetooth adaptert, de az istenért se tudtam beüzemelni és nem olyan rég tönkre is ment teljesen, már nem is érzékeli a gépem, ha bedugom. Gondolom azért, mert egy márkátlan borzadályt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest