- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Van egy USB BT adapterem, és BT fülesem.
A füles telóról működik szépen.
Megoldható (XP alatt), hogy az USB adapterrel egy audio eszköznek látszódjon a füles és tudjak rajta zenét hallgatni? Az adaptert felismeri a gép,sőt a füles nevét is kiírja, megtalálja, de mint új audió eszköz nem jelenik meg. Kell ehhez külön driver? Honnan? És ahány füles annyiféle driver, vagy létezik egy általános bt sound driver?thx
-
bala6120
senior tag
válasz
DonDragonka #572 üzenetére
Kösz a tippet, ez tényleg baromi jó cucc! 6800 Ft volt. Végre nem kell vezeték a füleshez az esti film nézésnél. A hang minősége is rendben van.
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth adaptert keresek PC és Apple billentyűzethez.
Mit ajánlanátok?Köszi.
-
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #594 üzenetére
Tehát ha csatlakoztatni szeretném bármihez (ami esetemben jelenleg PC), akkor kell egy bluetooth dongle, amivel összekapcsolódik és működik vígan, ugye?
Attól, hogy 'reveiver', a mikrofonja még működik, ha mondjuk vezeték nélkül a számítógépen skype-olok?(Egyébként köszi a válaszokat.)
-
jolti05
őstag
Azt hiszem egy TaoTronics TT-BR05 lesz a nyerő.
Erről mit gondolsz/gondoltok? -
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #590 üzenetére
És ha jól sejtem/látom, mikrofon sincs benne
Nekem egy olyan készülék lenne ideális, ami tudja azt, mint amit vásároltál, csak 4 pólusú jack-kel szerelt, vagy legalább van neki 'built-in' mikrofonja. Már órák óta keresgélek, de nem találok ilyesmit...
-
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #587 üzenetére
Tetszetős megoldás, köszi a választ
Vásároltam már egyszer ilyen receivert ebayről, olyan 2500 forintért, de rögtön falhoz akartam vágni, amikor kiderült, hogy mono (a kedves eladó ezt nem tüntette fel) és borzasztó hangja van... szóval most valami normálisat szeretnék.
Az általad leírtak alapján azt hiszem rendelek egyet a jövő hónap elején
Szerk.: Esetleg még annyi érdekelne, hogy a jack aljzata 4 pólusú (azaz mondjuk tudok skype-olni is rajta keresztül) ?
-
DonDragonka
őstag
válasz
unclefucka #585 üzenetére
A piszkálódásért... -
DonDragonka
őstag
Elképesztő. Nem tudom eléggé kifejezni, hogy mennyire tiszta. Mondjuk az is igaz, hogy ugyebár maga a kütyü 4.1-es BT-os, és csak 4.X-es cuccokkal kapcsolódok rá. Ha a TV után van kötve akkor van hozzá egy 4.1-es fülesem, ha a kocsi AUX-ra van dugva akkor meg a telóm 4.0-s BT-ról kapja a múúúzsikát. És mielőtt kérdeznéd, kb 7-10m a hatótávolsága adás és vétel esetén egyaránt...
-
jolti05
őstag
válasz
DonDragonka #584 üzenetére
És milyen a hangminősége?
-
unclefucka
senior tag
válasz
DonDragonka #584 üzenetére
Jelen esetben a visszaolvasásra nem volt idő, gyorsba kellett megoldás.
Végül is meglett.Amúgy vissza szoktam olvasni, csak nem volt benne egyik hozzászólásodban sem az a kifejezés, amire konkrétan rákerestem. Így nem találtam rá, mivel rendes visszaolvasásra nem volt idő, csak rákeresés végeztem a kifejezésre, az meg nem adott eredményt.
Valószínűleg már meg is vette az illető a ketyerét.
Azért köszi.
-
DonDragonka
őstag
válasz
unclefucka #582 üzenetére
Pont 10 egész hozzászólással korábban írtam erre egy megoldást és pont 6 hozzászólással korábban már le is írtam, hogy mit tud a kütyü. Én tudom, hogy nem jó buli visszaolvasni, pedig néha érdemes...
-
Bossp
addikt
Üdv!
Bluetooth-os fejhalgatómhoz keresek adaptert. Bármelyik megfelelne? Vagy mindenképp 4.0-ásat nézzek? Ha megfelel az 1 ezer forintos is nem költeném rá a többszörösét.
A fejhallgató típusa : TDK wr680 [link] -
unclefucka
senior tag
válasz
unclefucka #581 üzenetére
Megvan!
Bluetooth (audio) transmitter a neve.
Pl.: BT adó-vevő (kapcsolható)
Vagy csak adó: BT adóHátha rajtam kívül is szüksége lesz segítségre valakinek.
-
unclefucka
senior tag
Sziasztok!
Elvileg léteznie kell, de nem tudom, hogy hogyan keressek rá egy kütyüre.
Amit tudnia kéne az pedig a hagyományos Bluetooth adapter duálisa:
Analóg jelet alakít át Bluetooth -ra, hogy pl. a (régi) TV-t lehessen pár méterrel arrébb egy Bluetooth hangszórón hallgatni.Azt tudom, hogy egyéb wireless megoldás létezik, de jelen helyzetben kifejezetten Bluetooth-ra van szükség.
Köszi előre is.
Üdv.: M
-
Werkly
őstag
Aliról vettem egy 4.0 USB "gombát". A driver feltelepítése után ha Caps Lockot nyomok akkor kijelzi a jobb alsó szegmensében a kijelzőnek. Ez nem tűntethető el ez valahogyan? Kösz!
-
headhunter
addikt
Sziasztok!
Logitech MX5500 bill+egér szett adapterét, ki lehet váltani (helyettesíteni) egy "egyszerű" adapterrel?
-
LOTR
addikt
sziasztok
itt is érdeklődnék, adott egy bluetooth-os vezeték nélküli hangszóró, a notebook felismerte, viszont nem tudom hogy lehet beállítani, hogy az szóljon a beépített hangszórók helyett (win 7 rendszer)
erre valaki tudni tippet adni?
köszi[link]
ezt néztem, de a szolgáltatások fülön semmi nem jön be -
HI-FI
tag
Hello!
Nem tudok dönteni, hogy melyik adaptert vegyem meg.
DualShock 4 kontrollerhez kellene, hogy tudjak PC-n vezeték nélkül játszani.
Asus USB-BT400 Mini Bluetooth 4.0 Adapter
Hama 49218
Gembird BTD-MINI4
Ezt a hármat találtam jónak. Szerintetek melyik legyen végül? Vagy esetleg van jobb is?
Köszönöm a segítséget előre is! -
DonDragonka
őstag
válasz
Killer man #575 üzenetére
Na megjött a cuccos.
Ámulok és bámulok.
Mindent mindennel össze lehet kötni. HiFi elé kötve, vígan lehet hallgatni a notebook-ot, telót, táblát a HiFi-n. Végtelenül egyszerű a konfigurálása. Bekapcsolás után 10 másodpercig lehet hozzá párosítani eszközt. Utána már ezt nem kell megismételni. Csak bekapcsol, csatlakozik és mehet a zenebona. Kocsiban is ugyan ez, mivel nekem a kocsimban van AuxIN... Töltés közben is teszi a dolgát, tehát lehet állandósítani. Van aksija is amivel elvileg 4 órát bír gyakorlatban még nem próbáltam. A dobozban volt USB kábel a töltéshez meg audió kábel a csatlakozáshoz. Maga a kütyü pici, jó minőségű.
Még várom a 4.1-es bt fülesem megérkezését, és akkor az adó funkciót is ki tudom próbálni. Ha az megjön akkor a TV után kötve lehet este filmeket nézni család zavarása és zavaró kábelezés meg interferencia(pl. rádiós fejhallgató) nélkül...
Szerintem szuper cucc... -
Killer man
tag
válasz
DonDragonka #572 üzenetére
Inkább az kérdéses, hogy látja-e a géped majd, illetve milyen driver kell hozzá. Nekem például egy mini bluetooth speaker-hez az alap win driver nem elég. A bluesoleil felteszi ami kell, de ott meg a programmal vannak gondok...
-
Killer man
tag
válasz
norbi1989 #571 üzenetére
Nem tudom megoldódott-e a problémád de próbáld meg ezt:
Start menü keresőjébe beírod, hogy services.msc ezután megkeresed a bluetooth szolgáltatásokat. Ez valószínűleg le van tiltva. El kell indítani. Jobb egérgomb és a tulajdonságoknál állítsd be az indítás módját auto-ra. -
HI-FI
tag
Hello!
Szeretnék venni egy új Bluetooth adaptert a gépekhez. A mostani már elég régi és túl kicsi a hatótávolsága.
A PS4 kontrollerem használom vele pc-hez, szóval erre kellene.
De van legalább 1000 féle, így fogalmam sincs melyiket vegyem...
Valakinek ötlete? -
DonDragonka
őstag
Üdv,
Ez a cucc nem átverés szerintetek? Létezhet, hogy ennyit tudjon ezért a pénzért?
4.1-es...
Class n támogatás
Töltés közben is lehet tovább használni...
Rx/Tx
Stb stb...
Vennék egyet de ez túl szép ahhoz, hogy igaz is legyen...
Vélemény azon kívül, hogy próba cseresznye...? -
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy bluetooth adaptert az egyik hangszórómhoz és az lenne a problémám vele, hogy nem találom a bluetooth ikont, egyszerűen eltünt és sehogy se tudom visszahozni pedig már több megoldást kerestem, de egyik se vezetett sikerre.
Ha ez a pont meglenne, akkor hogy állítsam be azt, hogy működjön a hangszóróm? Hol érdemes illesztő programot letölteni? Mert azt is hiányolta. -
Gsx-rr
veterán
Sziasztok! Van egy All in One pc-m ,amihez usb-s billentyűzet+egér van. Közvetlen a számítógép bluetooth moduljához csatlakoznak.
A gond ,hogy a win 10 nem látja.
Van olyan univerzális adapter amihez tudnának csatlakozni ezek az eszközök? -
Chrys_
addikt
Ne vegyél ilyet, ez csak A2DP-t támogat. Neked APT-X kell,pl a Marmitek Boomboom 90. Nekem ilyen van, nagyon jó. Újabb telefonok is támogatják ezt a protokollt (a régit is mindkewttő oldal természetesen).
Viszont én is keresek HW-t, mégpedig egy APT-X képes adaptert. Ezt találtam eddig, de nem vagyok biztos abban, hogy tényleg tudja a protokollt.ű
És már találtam is: Creative BT-D1 USB Bluetooth® Transmitter.
-
törölt tag
Üdv! Szükségem lenne egy 4.0 Class1-es, vagy Class2-es 24MBit/s-s bluetooth adaptere. Kb. 50 különböző terméket átnyálaztam már de nem akadtam ilyenre. Ha valaki tud ilyet, kérem ossza meg velem köszönöm. Lehet 3.0-is, az is támogatja már a nagysebességű adatátvitel.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy valakinek van tapasztalata Bluetooth audio adapter ügyben??
Vajon hogy szuperál?
-
Penge_4
veterán
Létezik olyan bluetooth adapter, ami (lehetőleg driver nélkül) kizárólag kábelhelyettesítésre szolgál? Jack dugóhoz kellene, mert egyrészt 30 alatt normális bluetooth fejhallgatót nem találtam (aminek aksija is bírja sokáig), másrészt ez így egy univerzális eszköz lehetne, mert utcán meg nem akarok baromi nagy fejhallgatóval szaladgálni, így ott meg átraknám a fülhallgatóra.
Olyan elven kéne működnie, hogy a telefon/gép felőli része értelemszerűen kicsi lenne és a telefontól/géptől kapná az energiát, a fül/fejhallgatói oldalon pedig lehetne egy nagy, akár 3000+ MAh-s aksi, ami mondjuk elfér egy zsebben és sokáig ad neki energiát.
-
macera2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
BT vásárlás, a kapott CD-n a Bluesoleil 6.2.227.10 számu sw. Inditás setup.exe, v. bluesoleil.msi, mindegy. Közép tájon kiírja, hogy "Installing Bluetooth Network Adapter, Error 183". Itt sajnos le is blokkoltam. Mi lehet a gond? Egyébként W7 Enterprise van fönn. -
Ery
tag
Sziasztok,
nem tudom ide tartozi-e, de olyan problémán lenne, hogy vettem egy H-163 bluetooth audio adaptert. (Bluetooth eszközről zenét átjátszani vezeték nélkül hifi-re) Telefon látja és azzal működik is, viszont laptopról nem tudom használni. Laptop is látja viszont mikor hozzáadja a BT-t eszközt a telepítés sikertelen és csak felkiáltójelesen telepíti és nem működik.
Ha valakinek lenne ötlete azt előre is köszönöm
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tudom jó helyre írom e. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne azt megoldani:
Van egy Nokia Lumia 625 telom, "bluetooth"-al. A notebook-om is rendelkezik bluetooth adapterrel. Párosítva is lettek az eszközök, pl telorol tudok bluetooth-on keresztül képet küldeni a pc re.
A kérdésem az lenne hogy hogyan udnám megoldani azt, hogy például valami aplikáció segítségével, a pc ről indítanám a hivást, az hívódna a mobilon, majd a hangot visszaküldené a pcre.
Magyrán mint pl a kocsimban van egy bluetooth al rendelkező magnó, ami mikor beülök a kocsiba automatikusan párosul a teloval, és a magnóról tudok hívást indítani a telon keresztül, és mindezt a kocsiban a hnagszórón hallom. Ezt szeretném elérni a pc-men is. Windows 8.1 oprendszerem van.
Előre is köszönöm . -
koni016
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok, de gondolom egy kicsit ide is tartozik a dolog.
Van egy Rapoo H6060-as mikrofonos bluetoothos headsetem meg egy Trust adapterem ([link]), de sehogyse tudom beállítani hogy csatlakozzon. Win 8.1-em vanTavaly ilyenkor vettem mindkettőt és akkor nagy nehezen betudtam állítani, csak már nem emlékszem hogyan. Újraraktam a gépet és nemtom visszaállítani.
Amikor először párosítottam akkor simán csatlakozott de mikor felmentem ts-re beállítani a mikrofont akkor egy ideig még jó volt de aztán lefagyott és nemtudtam újracsatlakoztatni. Az adapter driverét is feltettem de úgy se lett jó.
Emlékszem hogy régen megkellett adni egy jelszót amit a headsethez adtak de most azt nem kérte. És leválasztani se tudom mert állandóan azt írja ki hogy sikertelen. Pedig tuti a párosításnál van a probléma.Valaki tud ebben segíteni? már egy csomó mindent kipróbáltam de sehogy se sikerül
-
válasz
Szabónagymer #560 üzenetére
És elmondanád, hogy a Bluesolei nélkül hogyan sikerült? Én most vettem egy olcsó 2.0-ás dongle-t. A win7 felismeri cicó nélkül, de ezen kívül nem tudok vele mit kezdeni. NAgy nehezen a vezérlőpult/nyomtatók menüben sikerült előcsalogatnom a BT beállítások menüt, de párosítani nem tudok semmit. Sőt, ha itt változtatok valamit, kiírja, hogy tegyek be egy BT eszközt. Ezt a szívást, ami megy ezzel! nem hiszem el, hogy 2015-ben egy nyomorult BT dongle-t nem lehet simán használni, hanem csak trükközésekkel.
-
gkasa
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kis problémám.
Vettem egy IT-BT06M Nano Bluetooth Adaptert és van egy BestBuy Bluetooth-os fülhallgatóm.
Szeretném a gépemmel használni ezeket Win 7 alatt.
A problémák azok, hogy ha be van kapcsolva a füles bedugom az adaptert felismeri és jön hang csak késve (Nagyon késve). Ez mellett ha az adaptert bent hagyom es kikapcsolom a fülest és vissza mar nem is jön hang pedig ugyanúgy felismerte hogy csatlakozott az eszköz.Mi a megoldás?
Köszi
-
soundsthu
csendes tag
Sziasztok!
van egy Samsung Galaxy telefonom és össze szeretném hozni a számítógéppel bluetooth-on. Azt szeretném megoldani, hogy a számítógép audio jelét a mobilon is halljam, ezt régebben egy nokia telefonnal és egy site com adapterrel meg tudtam oldani. Azt sem tudom igazából hogy az Androidos Galaxy telefonom alkalmas-e erre, mert a menüjében a telefon láthatóságát csak két percre lehet beállítani.
Tudna segíteni valaki milyen adapter vegyek, és a telefonnal összejönne-e az audio párosítás?Üdv, J.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Nokia BH-111-es sztereó bluetooth headsetet. A Samsung notebookom beépített bluetoothával könnyen össze tudtam párosítani, viszont az asztali géphez két különböző (noname kínai) USB bluetooth adapterrel sem sikerült.
A kérdésem az lenne, hogy általánosságban milyen kritériumoknak kéne megfelelnie az adapternek, hogy működésre lehessen bírni? Esetleg tudna valaki ajánlani egy konkrét, jól bevállt típust?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek..
-Kérdésem:
-Találkozott már valaki 4.0 USB Bluetooth adapterrel,létezik ilyen vagy még csak 3.0 a max?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy SP937-es típusú (Micronet) bluetooth-os nyomtató adaptert. Win7-el tudom párosítani kód nélkül, látszólag párosítva is van, megjeleneik a Bt-s eszközöknél, de mikor nyomtatni akarok, akkor előjön a kis szövegbuborék, hogy egy eszköz csatlakozni próbál, és adjam meg a jelszót... amit nem tudok. Se a használatiban nincs, se az adapteren. 0000 és 1234 es jó. Valaki nem tudja véletlen mi a kódja neki? Reset is megvolt már.
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Nem 100%, hogy a legmegfelelőbb helyen teszem fel a kérdésem, de ennél megfelelőbb topikot hirtelen nem találtam.
Rendeltem kínából idáig összesen 2 darab bluetooth, az egyik "éppenhogy kilátszik", tehát ilyen mini adapter, a másiknap még antennája is van. Ezek mellett egy vevőt is rendeltem, annak céljából, hogy éjszaka tudjak filmeket nézni csendben. A gond az, hogy mindkét vevő esetén egy idő után elcsúszik a hang a képtől, mintegy, hogy HD filmet nézek, vagy valami avi-t.
Tudnátok esetleg abban segíteni, hogy ez miért van és hogyan tudnám kiküszöbölni?Köszi!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szüksége van egy nagyon olcsó bluetooth adapterre egyetlen kikötés bluetooth v2.1+Edr
Már van egy [link] ilyenem és nagyon jól működik csak már nem kapható.
A legolcsóbbat szeretném arra használnám hogy ps3 controllert rákössem a gépre,és a wiimotot. -
wolfman
veterán
válasz
Zotya984 #546 üzenetére
Nekem dettó ugyan ezt a szarságot nyomja most a bluetooth eszközöm! Korábban beletettem a gépbe, működött jól, most elég sok idő után használnám, de minden működik, csak éppen fájlokat nem óhajt küldeni! 0%-nál áll és ennyi! Eszközkezelőben nem talál hozzá drivert, de nem is volt hozzá!
-
hát kicsit halott a topik
na sebaj,
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest