- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics21
újonc
-
kavics21
újonc
Helyzetek vannak! A Plantronics szerint a Nokia cseszett el valami sztereo bluetooth profilt és azért zavarodnak meg a telefonjaim (nem tudom, másik multipoint headsettel ilyen bajom nem volt) a Nokia szerint meg lehet, hogy konkrétan annak a fülesnek van baja amit kaptam... Én ezt már nem bírom
-
kavics21
újonc
Na közben én cseréltem a Jabrat egy Plantronics M55-re mert egyszerűen nem bírta a fülem, az M55 meg teljesen jól elvan benne, nem akar kiesni. De! Elméletben mindkét telefonom csatlakozott a headsethez és mégsem úgy működnek a dolgok ahogy kéne. Nem hajlandó mindkét készülék belecsörögni a fülesbe
Se kimenőnél, se bejövőnél. Ilyenkor mi van? Gyári hibás lehet a cucc, vagy csak valami beállítás? Nem akarom megint visszaküldeni, mert már hülyének néznek
-
kavics21
újonc
Sziasztok!
Több dolog is érdekelne, amik megoldására nem jöttem rá.
Van egy Jabra EasyVoice headsetem. 2 Lumiaval használom. Azt szeretném megbügykölni, hogy a fülemben a telefonok saját csengőhangja szóljon, illetve, hogy kimondja a hívó nevét. Hangtárcsázás szintén para, mert a 2 telefonkönyvem ugyanaz az outlook fióknak köszönhetően, szóval az szerintem kivitelezhetetlen.
A másik, hogy laptopos Skype-olásnál is szeretném ha működne a dolog.
Előre is köszi ha valakinek van ezekre tippje!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest