Új hozzászólás Aktív témák
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy voyager s ,és nem tudom életre kelteni a wifit benne.Bekapcsolom a wifit de nem történik semmi.
Valaki tudna nekem ebben segíteni? -
JamesHun
addikt
arra van lehetőség, hogy ha van 2 ilyen eszköz, de az egyiknél valami frissítést rátettek és azóta nem megy a wifi, akkor a másik szoftverét egy az egyben arra, ahol a wifi nem megy?
-
csizs
aktív tag
Van egy Voyager Bluepanthern XS tab, aminek lekódolták a os-ét, de hogyan lehetne zt megoldani, hogy a kód tudta nélkül újra legyen téve. Természetesen nem lopott dologra gondolok.
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Esetleg a gyári OS-t honnan tudom leszedni?
Egyik ismerősöm valamit elrontott frissítéskor és nem megy rendesen az OS rajta, így újra rá kéne tenni az eredeti OS-t amivel kijött a gyárból, mert azzal még ment rendesen.Köszi előre is
-
Cobretti13
tag
válasz
Vikipizsama #8 üzenetére
-
lacomaco
újonc
Sziasztok!
Hátha még érdekes lehet, hogy innen lehet letölteni: http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/
PC-re telepíteni kell egy Phoenixcard programot amivel egy sd kártyára rá kell menteni a lementett romot.
Sd kártya tablet-be be és bekapcsolás, sárga csík végigfut, telepítés ok.
Kártya ki és bekapcsolás. Ha valami funkció nem megy akkor másik img fájllal próbálkozás.
Remélem segítettem. Üdv -
bdani94
tag
válasz
egyedikonyha #5 üzenetére
Honnan lehetne leszedni ehez a szépséghez Myaudi 4.1 droidját? És ez mennyire stabil,?
-
egyedikonyha
csendes tag
Sziasztok
Van egy ilyen készülékem bekapcsolás után kifagy az android feliratnál van valakinek ötlele hogy tudom feltámasztani? esetleg hol találok ROM-ot hozzá?
Gari már nincs rá HELP! -
8HAA
tag
válasz
conanabarbár #3 üzenetére
Szia!
Én pedig vissza vittem a boltba és szervizbe került.
3 hét után vissza kaptam szoftver frissítés javítással és 4 bekapcs után megint ua.
Kivertem a hisztit a boltban majd kaptam egy új bontatlant, azóta semmi gondom nincs vele kop.kop.
Kifogtam valami selejtet első alkalommal.
Esetleg megtudnád írni honnan szedted le a MyAudio szoftverét? hátha még kelhet. -
8HAA
tag
válasz
conanabarbár #1 üzenetére
Szia!
Tegnap este óta nálam is ugyan ezt csinálja.
Próbáltam resetelni és akkor is ugyan az.
Android felirat fehér fény pásztázás folyamatosan és nem megy tovább -
conanabarbár
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy ilyen BluePanther Voyager S+ tabom.sajnos egyszer,minden előzmény nélkül elkezdte azt játszani,hogy nem bootol be a rendszer.Az android felirat megy akár akku lemerülésig is,de sehova tovább!
Bármilyen ötletért hálás lennék,hogy hogyan lehetne életet lehelni bele!
pl: rendszer ujrarakása (milyen progival? honnan szedjek le rendszert hozzá?)
Hard Reset(hogyan?)
sajna a gyártó honlapján semmi instrukció nincs! még firmware sincs hozzá!
Köszönöm,hogy elolvastad,és mégjobban köszönöm,ha építő jellegű hozzászolásoddal megtisztelsz!üdv: conanabarbár
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest