Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
-
McLaca
őstag
válasz
fant0mi #4713 üzenetére
Én tavaly mailt írtam nekik, mert nem volt sürgős (épp itthon voltam pár napig), rövid idő múlva válaszoltak, hogy továbbították a techikusokhoz, aztán másnap reggelre jó volt, de újabb mail nem jött tőlük.
Most először rendeltem az újabb csomagokból, eddig csak a régieket forgattam kedvezményes áron. Lehet, hogy ennek is köze van hozzá.Üdv!
-
Penge_4
veterán
válasz
fant0mi #3341 üzenetére
A kulcsszó: Telenor alá.
(#3343) prozodus: Én is megdöbbenten néztem először, de végül is logika van benne a szolgáltató szemszögéből.
Hordozásért nem kell fizetni, csak a járulékos költségeket, mint feltöltőkártyás SIM kártya, meg végigvárni az 5-10 munkanapot. Ezért érdekelt volna, hogy egyenesen legalább Vodához vagy Telenorhoz át lehet-e menni Blue-ból.
-
törölt tag
válasz
fant0mi #2097 üzenetére
Arról magad tehetsz. Mert elmondtad, h nem te veszed át. Nekem smit nem ellenőrzött, csak aláíratta a papírt. És másik címre is hozta volna, ha nem vagyok itt, kérdezte, h biztosan idehozza-e. Aztán feljött, és aláírtam.
Csak az elsőnél nem emlékszem pontosan, de ott se rémlik, h személyit kellett volna elővenni, pedig a macera miatt arra vszleg emlékeznék. De a 2.-nál biztosan nem kérte. Elvégre ki vagyok írva a csengőre
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest